عباس فلاح در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب افزود: وقتی ما با شش یا هفت جودوکار در المپیکهای آتن و پکن شرکت کردیم، حضور در رقابتهای جهانی با چهار جودوکار یک نشانه بارز از افت جودو در ایران است.
وی در مورد نتایج تیم ملی جودو در مسابقات جهانی فرانسه گفت: اینکه جودوکاران ما در چند وزن یک یا دو دور مسابقه می دهند و حذف می شوند که پیشرفت نیست. در مسابقات جهانی مصر آرش میراسماعیلی برنز گرفت، من با کسب مدال برنز دو ثانیه فاصله داشتم، رودکی هفتم شد و سایر نفرات هم در جدول اوزان خود چند مسابقه دادند و در نزدیکی سکو باختند، در چنین شرایطی کسی از پیشرفت صحبت نکرد.
قهرمان سابق دانشجویان جهان در بخش دیگری از گفتگوی خود با خبرنگار مهر افزود: تیم ملی برای موفقیت در مسابقات مختلف نیاز به یک کار گروهی و تیمی دارد. به عبارت دیگر کل تیم باید در رنج جهانی باشند، این چنین نیست که با یک عنوان و مدال بخواهیم از واژه پیشرفت استفاده کنیم.
این عضو پیشین تیم ملی جودوی ایران افزود: اگر ما در المپیک مدال هم بگیریم این دلیل پیشرفت جودوی ایران نیست. رودکی یک نخبه در دنیای جودوست که با داشتن شرایط مناسب تمرینی توانایی رسیدن به مدال المپیک را دارد ولی با یک گل بهار نمی شود. جودوی ایران روی کاغذ افت کرده و برای رسیدن به موفقیتهای آتی باید ساختار این رشته ورزشی را تغییر دهیم.
فلاح در مورد نقش مربی خارجی تیم ملی گفت: برای موفقیت یک تیم در جودو بیش از 100 عامل نیاز است که یکی از آنها مربی است و نمی توانیم یک نفر را در رسیدن به موقعیت فعلی عامل موثر اصلی معرفی کنیم. مگر با مربیان داخلی عنوانهای پنجمی و مدال جهانی کسب نکردیم؟
وی در پایان تصریح کرد: در دوران قهرمانی سئوالات زیادی در مورد ورزش علمی برایم پیش آمد، به همین دلیل تصمیم به ادامه تحصیل گرفتم و اکنون در حال آماده کردن خود برای دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد خود در رشته فیزیولوژی ورزشی هستم و قصد دارم تا مقطع دکترا تحصیلاتم را ادامه دهم.
نظر شما